Borst ondersteunende bh’s afdeling Oncologie

0 Comment
589 Views

Zeshonderd vrouwen ondergaan jaarlijks een borstamputatie of een borstsparende operatie en hebben vaak zelf geen bh die voldoende steun biedt tijdens het herstel. Postoperatieve bh’s geven verlichting, compressie en zorgen na een borstoperatie voor een mooier en sneller herstel.

Anja Lente was blij verrast toen ze de bh aangeboden kreeg. “Ik heb een hele lieve familie die mij enorm heeft gesteund, maar je moet het toch alleen doen als je de diagnose krijgt. Door die bh voelde ik me minder alleen, want er denken mensen aan je”. Anja draagt de bh nog steeds tijdens het sporten. “Normale bh’s zijn ondingen in vergelijking met deze bh. Het materiaal is geweldig en hij doet wat hij belooft. Ik ben blij dat ik hem heb én ik ben blij dat ik hem gekregen heb,” vertelt ze.

Help ons om nog meer patiënten te kunnen verblijden met de postoperatieve bh. Een bh kost gemiddeld € 50 en dat bedrag is voor veel mensen te hoog. Met de juiste financiële steun, kunnen wij de bh ook aan deze vrouwen in de toekomst gratis bijven aanbieden. Zo kunnen we er voor zorgen dat het herstel van de vrouwen zo goed mogelijk verloopt en dat dit niet afhangt van de beschikbaarheid van eigen financiën.

Samen zorgen we voor elkaar.

* Het Borstcentrum is een samenwerking van een toegewijd team specialisten van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, het Ikazia Ziekenhuis, het Maasstad Ziekenhuis en het Spijkenisse Medisch Centrum.