Bij Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis zorgen wij voor de lach, de afleiding, het steuntje in de rug. Dit doen wij zodat het ziekenhuisverblijf voor patiënten, familie en medewerkers een stuk leuker wordt. Een dankbaar initiatief en daar kan jij bij helpen! Bepaal zelf het bedrag waarmee je ons wilt steunen en maak het verschil voor de patiënten van het Maasstad Ziekenhuis. Help mee, word vriend.

Doneer direct
Erwin

Collega Erwin en zijn band hebben een mooie donatie opgehaald middels een benefiet optreden. Hiermee is de Monkey Maas wand op de kinderafdeling gerealiseerd.

Hier staat een ankerpunt

Kom in actie!

Organiseer jouw eigen actie

 

Regelmatig worden er fondsenwervende acties gestart door mensen die het Maasstad Ziekenhuis een warm hart toedragen. Neem eens een kijkje op onze actiewebsite waar doorlopend actuele informatie is te vinden over lopende acties.

Op deze site kunt u van alles doen: u laten sponsoren voor een sportieve prestatie, een digitale collectebus aanmaken, geld inzamelen met uw team of bedrijf of donaties vragen voor een jubileum. Dankzij de makkelijke deelmogelijkheden via Facebook, Twitter en andere social media is uw doel snel bereikt.

Stuur een kaartje of koop een boek

 

U kunt ons ook steunen door een kaartje te versturen of een boek te kopen. Het kost u niets meer dan wanneer u dat via een andere winkel zou doen, maar op deze manier steunt u ook nog de Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis.

"Mijn wens is om na mijn leven nog impact te hebben op de huidige en komende generatie"

Schenken en nalaten

Door Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis als (mede-)erfgenaam (erfstelling) op te laten nemen in uw testament of door middel van een legaat wordt u Vriend voor na het leven.

Middels uw schenking maakt u blijvend impact op het huidige en toekomstige welzijn van patiënten binnen het Maasstad Ziekenhuis.

De projecten die Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis helpt te realiseren hebben direct impact op patiënten, hun vrienden en/of familieleden en de medewerkers van het Maasstad Ziekenhuis. Ieder project wordt door de medewerkers / afdelingen zelf aangevraagd. Zij weten als geen ander waarmee het welzijn van patiënten blijvend verbeterd kan worden. Alle projecten vallen buiten de reguliere zorg en buiten de financiering van het Maasstad Ziekenhuis.

Uw schenking wordt volledig besteed aan de doelstelling van de stichting. Het Maasstad Ziekenhuis sponsort de personeelskosten, waaronder de Adviseur Fondsenwerving en de collega’s van de zorg die zich voor het desbetreffende project inzetten. U kunt uw schenking gericht aan een afdeling of een project koppelen. Dit kunt u vast laten leggen bij de notaris. We helpen u graag met het opstellen van een duidelijke omschrijving van uw wensen.

Omdat wij een ANBI status hebben is uw schenking vrijgesteld van erfbelasting. Word u ook Vriend voor na het leven?

Wilt u meer informatie ontvangen over het benoemen van Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis in uw nalatenschap of stelt u een persoonlijk gesprek hierover op prijs? We vragen u het onderstaand formulier in te vullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Regel uw schenking eenvoudig online

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis werkt samen met DoeHetZelfNotaris.nl. Daar regel je online, overzichtelijk en voor een laag bedrag, een testament, legaat, en/of een meerjarige schenking. DoeHetZelfNotaris werkt samen met notarissen in heel Nederland. Door deze samenwerking kunt u tegen een laag tarief Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis opnemen in een legaat of testament. Er is altijd een notaris bij u in de buurt. Klik hier voor meer informatie voor het maken van een akte.