Opening Wolkenplafonds Intensive Care

0 Comment
217 Views

In 2018 is er gestart met het werven van sponsorgeld voor de wolkenplafonds op Intensive Care en Medium Care. Voor de aanschaf en installatie van deze wolkenplafonds was een investering nodig van 45.000 euro. Met behulp van verschillende sponsors, donaties van patiënten, familieleden, collega’s en het voetbaltoernooi 2018 hebben we dit bedrag bij elkaar kunnen krijgen. Wij willen iedereen hartelijk bedanken!

In de afgelopen maanden zijn de wolkenplafonds geïnstalleerd op de Intensive Care en Medium Care. De wolkenplafonds bestaan uit ultradunne LED panelen met realistische hoge resolutie foto’s. Zo krijg je binnen écht het gevoel dat je buiten bent. Het kijken naar natuur en frisse buitenlucht zorgt voor een positieve afleiding en een toename van energie. Het is bewezen dat dit zorgt voor afname van angst en stress en een positieve bijdrage levert aan het herstel. Daarnaast zorgen de wolkenplafonds ook voor een fijne werkomgeving voor de medewerkers.

Op dinsdag 29 oktober 2019 vindt de officiële opening van onze wolkenplafonds plaats. Daarnaast zal Fiona de Vos (omgevingspsycholoog en eigenaar van Studio dVO) een boeiende presentatie geven over healing environment in ziekenhuizen. Aan het einde van het programma is er een rondleiding op de Intensive Care en Medium Care.

Post-IC patiënten, familieleden, sponsors, collega’s en alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om het programma bij te wonen! Klik op onderstaande link om het volledige programma in te zien en om je in te schrijven. Let op: inschrijving is verplicht!

https://wolkenplafonds.maasstadcongresbureau.nl