tekst

Het coronavirus houdt ons allen weer in haar grip.  Niet alleen onze gezondheid, maar ook onze vrijheid, sociale contacten en financiën hebben eronder te lijden. Om onze levens niet nog meer door dit virus te laten beïnvloeden, moeten we de strijd tegen corona blijven aangaan. Samen, want alleen samen lukt dat. Iedereen weet nu wat hen te wachten staat. Dat maakt het een stuk zwaarder.

Geef daarom onze zorgmedewerkers een extra steuntje in de rug. Laat een kort bericht achter. Wij zullen deze op een Post-it zetten en tonen op deze website. Het “Steun de zorg Post-it bord” wordt op een centrale plek gehangen van het Maasstad Ziekenhuis. Onze medewerkers worden dan iedere dag herinnerd aan het feit dat er vele mensen zijn die hen door deze zware periode gaan loodsen.

Plaats uw bericht hier

Doneer voor de zorg van coronapatiënten

Onze zorgmedewerkers worden weer enorm belast. Alle beschermingsmiddelen, de hoge werkdruk en de angst om zelf besmet te worden vraagt veel van hen. We willen ze graag ondersteunen door middel van de aanschaf van genoeg gezond eten, hand en gezicht crème, een bloemetje of een mogelijkheid tot ontspanning door een uitje of een behandeling (zolang dit mogelijk is).

Helpt u ons?
DSC_4126