Zeg het met een Post-it!

De tweede coronagolf raakt het Maasstad Ziekenhuis hard. Daarom steunen wij de medewerkers tijdens deze onrustige periode. Op een bord in het Maasstad Ziekenhuis verzamelen we warme berichten voor onze (zorg)medewerkers. Bezoekers en collega’s kunnen op een Post-it hun bericht achterlaten. Hiermee geven we de medewerkers in deze zware tijd een hart onder de riem. Laat ook een bericht achter, maar dan ook online. Wij zorgen er voor dat jouw bericht op een Post-it op het bord komt te hangen.  #Samensterk #BovenallesRotterdams

Indien de lijst vol is plaatsen we een glasplaat over alle berichten en krijgt het een permanente plek binnen het ziekenhuis.

hier staat een ankerpunt

Laat hier jouw bericht achter

  van:

  De heerMevrouw

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  hier staat een ankerpunt

  Start een actie!

  Op Pifworld is er een SamenSterk pagina waarop je jouw eigen actie kan bedenken, zoals een digitale collecte, een challenge, een goede doel loop etc. Bezoek hier de SamenSterk pagina.

  hier staat een ankerpunt

  Houd mij op de hoogte!

   Ik wil op de hoogte gehouden worden van de Post-it actie en ontvang graag een foto van het eindresultaat.

   De heerMevrouw

   Om spam te voorkomen vragen we u de
   onderstaande code over te typen.

   captcha

   Steun onze medewerkers met een donatie

   Met uw bijdrage kopen we gezonde tussendoortjes, maaltijden, gezicht- en handcrème, horeca bonnen, VVV bonnen etc. We maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van de lokale ondernemingen.
   DSC_4126

   hier staat een ankerpunt

   Steun onze medewerkers met goederen

   Wilt u als bedrijf de medewerkers van het Maasstad Ziekenhuis ondersteunen? Wij horen het graag. De vraag is met name naar maaltijden, gezonde snacks of tussendoortjes, noten, gezonde drankjes. Maar ook naar huidverzorgingsproducten, massagebonnen en producten om even de aandacht in de vrije tijd van corona weg te halen zoals spelletjes, magazines, boeken.

   Heeft u een ander idee? Laat het ons weten!