Toverkoffers

0 Comment
449 Views

Update: Er is voldoende geld opgehaald met de social media campagne en de verkoop van de honing van de Maasstad Ziekenhuis Bijen. Alle benodigde spullen zijn aangeschaft. binnenkort worden de toverkoffers officieel uitgedeeld aan de 10 afdelingen die de toverkoffers gaan gebruiken. Dank aan alle gulle gevers en de hardwerkende bijen!

Omschrijving project: Kinderen komen op verschillende afdelingen in het ziekenhuis, niet alleen binnen de kindergeneeskunde. Om ook op deze afdelingen de behandelingen soepel te laten verlopen en de kinderpatiënten een zo’n prettig mogelijke ervaring te geven is het de wens om toverkoffers in te zetten.

In deze toverdoos zitten allerlei materialen voor kinderen per leeftijdscategorie die ingezet kunnen worden ter geruststelling / afleiding van een kind tijdens noodzakelijke verrichtingen om het proces zo prettig mogelijk te laten verlopen. In de toverdoos zitten materialen als een zoekboek, bellenblaas, stressballetje, balansvogel, een regenmaker, allerlei boekjes, molentje om tegen te blazen, etc.

Er zijn 15 koffers van €100 euro per stuk nodig om alle afdelingen te kunnen voorzien van 1 of 2 koffers.