Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis zorgt voor de de lach, de afleiding, het steuntje in de rug, zodat het ziekenhuisverblijf voor patiënten, familie en medewerkers een stuk leuker wordt. Door vriend(in) te worden helpt u structureel mee onze doelstelling waar te maken. Help mee, word vriend voor minimaal 25 euro per jaar en maak het verschil voor de patiënten van het Maasstad Ziekenhuis.

Doneer direct

Word energiesponsor

Bedrijven(terreinen) van Rotterdam verduurzamen en ondersteunen daarmee het Maasstad Ziekenhuis!

Hier staat een anker

Het Maasstad Ziekenhuis en Softs zijn al jarenlang aan elkaar verbonden. Softs bindt bedrijven die verduurzamen aan het Maasstad Ziekenhuis. Door de energiesponsoring kan het ziekenhuis zelf ook verduurzamen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de elektrische bussen waarmee bezoekers van de parkeergarage naar de hoofdingang worden vervoerd. (Door de corona maatregelen rijden de bussen op dit moment niet of minder)

Wilt u als bedrijf of bedrijventerrein ook bijdragen aan een duurzaam Maasstad Ziekenhuis? Dat kan! Door de plaatsing van een City Board bij de ingang van uw bedrijf(sterrein).

Hoe werkt het?

Deelnemende bedrijven (of bedrijf) plaatsen hun bedrijfslogo op het City Board. Het City Board is een multifunctioneel bord: het wekt energie op, zuivert de lucht en communiceert via een state-of-the-art LED-scherm. Ruim 60% van de opbrengsten van het City Board gaan naar duurzame projecten van het Maasstad Ziekenhuis.  U investeert niet alleen maar in zichtbaarheid (publiciteit), maar compenseert daarmee ook uw CO2-uitstoot! Kijk op website voor alle mogelijkheden.

Dat noemen wij ‘maatschappelijk verantwoord communiceren’: Uw marketing-euro wordt een duurzame euro. Iedereen wint!

Doet u mee?

Voor meer informatie neemt u contact op met Beer Lankhorst.